info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Lindemans

Filter
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
Lindemans Apple 0,355L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans Apple 0,355L

Lindemans Apple 0,355L

(0)
€ 2,45




Appelbier is eigenlijk een zeer oud Keltisch bier dat tijdens de oogstfeesten veelvuldig werd gedronken.

Lindemans Cassis 0,355L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans Cassis 0,355L

Lindemans Cassis 0,355L

(0)
€ 3,25





Fruitbier (cassis) op basis van lambiek, van spontane gisting, gerijpt op eikenhouten vaten.

Lindemans Faro 0,355L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans Faro 0,355L

Lindemans Faro 0,355L

(0)
€ 2,30




Ten tijde van Breughel was dit een populaire volksdrank, maar ondanks zijn gezonde en verkwikkende eigenschappen heeft het steeds meer veld moeten ruimen voor de pilsbieren. Lindemans heeft in 1978 de Faro opnieuw op de markt gebracht.

Lindemans Framboise 0,355L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans Framboise 0,355L

Lindemans Framboise 0,355L

(0)
€ 3,40




Dit bier werd ontwikkeld door Brouwerij Lindemans einde jaren zeventig, gebruik makend van zuiver, enkelvoudig sap. Het resultaat isfrisse fruitige drank met een ondertoon van het rijke boeket van lambik.

Lindemans Geuze Cuvée René 0,37L
Nieuw!

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans Geuze Cuvée René 0,37L

Lindemans Geuze Cuvée René 0,37L

(0)
€ 3,50

Door het versnijden van 2/3 jonge lambiek met 1/3 oude lambiek en dit mengsel te laten vergisten op fles, bekomt men een traditionele geuze. Deze flessen worden gedurende maanden bewaard in kelders (idem als "methode champenoise").

Lindemans Geuze Cuvée René 0,75L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans Geuze Cuvée René 0,75L

Lindemans Geuze Cuvée René 0,75L

(0)
€ 5,95




Door het versnijden van 2/3 jonge lambiek met 1/3 oude lambiek en dit mengsel te laten vergisten op fles, bekomt men een traditionele geuze. Deze flessen worden gedurende maanden bewaard in kelders (idem als "methode champenoise").

Lindemans GingerGueuze 0,75L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans GingerGueuze 0,75L

Lindemans GingerGueuze 0,75L

(0)
€ 14,75






'We kennen gember allemaal als een zeer krachtig kruid', vertelt Geert Lindemans. 'Het was dan ook een hele uitdaging om de balans van het bier absoluut perfect te krijgen. Het kruid moet een onverwachte extra dimensie aan de oude geuze geven, zonder te gaan overheersen. Daarom hebben we gekozen voor de zogenaamde Thaise gember, de galanga. Dit kruid behoort tot de gemberfamilie, maar is net iets complexer in smaak.' Het resultaat: een perfect evenwicht tussen de fris-zurige smaak van de Lambiek en de pittige citrusaroma's van de Thaise gember. Ideaal om als aperitief te drinken dus

Lindemans kriek 0,25L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans kriek 0,25L

Lindemans kriek 0,25L

(0)
€ 1,35




Hierbij maakt men gebruik van vers geperst kriekensap, niet geconcentreerd en ongezoet, dat gemengd wordt met zorgvuldig geselecteerde lambiek met een gewogen gemiddelde leeftijd van ten minste Ă©Ă©n jaar

Lindemans kriek 0,355L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans kriek 0,355L

Lindemans kriek 0,355L

(0)
€ 2,70





Fruitbier op basis van lambiek (spontane gisting) en krieken.

Lindemans kriek 0,75L (VVP)

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans kriek 0,75L (VVP)

Lindemans kriek 0,75L (VVP)

(0)
€ 4,65




Hierbij maakt men gebruik van vers geperst kriekensap, niet geconcentreerd en ongezoet, dat gemengd wordt met zorgvuldig geselecteerde lambiek met een gewogen gemiddelde leeftijd van ten minste Ă©Ă©n jaar

Lindemans Kriek Cuvée René 0,37L
Nieuw!

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans Kriek Cuvée René 0,37L

Lindemans Kriek Cuvée René 0,37L

(0)
€ 4,20

Oude Kriek, op basis van lambiek, van spontane gisting, met smaakevolutie op fles.

Lindemans Kriek Cuvée René 0,75L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Lindemans Kriek Cuvée René 0,75L

Lindemans Kriek Cuvée René 0,75L

(0)
€ 7,05




Deze zoetzure drank wordt bekomen door het toevoegen van verse krieken aan halfjonge lambiek. Het toevoegen van fruit zorgde voor een nieuwe fermentatie in de eiken vaten. Na 8 tot 12 maanden bleven van de krieken enkel de pitten en pellen over en was de Kriekenlambiek klaar om gefilterd en gebotteld te worden.

Laad meer

Ben je ouder dan 18 jaar?