Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Cantillon
Bezig met laden...
Cantillon geuze 0,37L BIO
Geuze is het resultaat van een complexe mengeling van lambikken van verschillende leeftijd en met een verschillende smaak. Ze worden neergelegd in de kelder en blijven er gemiddeld een jaar, zodat de suikers kunnen worden omgezet in koolzuurgas (hergisting op de fles). De verzadiging van het bier gebeurt traag en natuurlijk. Wanneer de Lambik begint te schuimen, noemt men hem Geuze.
Cantillon kriek 0,37L
Alle bieren zijn gebrouwen met biologisch geteelde granen om zo definitief terug te keren naar de bron. Dit is een zuurdere kriek. De enige overgebleven brouwerij in het Brusselse.
Cantillon Rosé de Gambrinus 0,37L
Het procédé om Frambozenlambik te maken is hetzelfde als voor de Kriek, en ook hier zal u de fruitsmaak alleen ten volle proeven als u het bier jong drinkt. Met de jaren zal de lambiksmaak immers de bovenhand halen op de fruitsmaak