Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Kestemont
Bezig met laden...
Kestemont Sterke Oude Geuze 0,37L
Een assemblage van zelfgebrouwen jonge en oude lambik van 1 tot 4 jaar, gerijpt op eiken vaten en hergist op fles. Meer granen geeft een stevigere lambik met meer alcohol, oftewel sterke lambik.
Kestemont Abrikozen Lambiek 0,37L
Sappige volledige abrikozen, zonder steen uiteraard, en lambiekaroma. Hier draait het om bij dit Abrikozen bier. Het biologische vruchtvlees wordt in zijn geheel toegevoegd aan de vaten met lambik van minstens 1 jaar oud. Na vier maandan gisting op vat en een nagisting op fles hebben we ongeveer 300 gram abrikozen per liter bier.
Het zoete van de abrikozen verzacht de intense smaak van de lambik. Een geslaagd huwelijk zonder meer. Ideaal voor een terrasje in de zon, of gewoon, omdat het kan.
Kestemont Oude Schaarbeekse Kriek 0,37
Oude Kriek met Schaarbeekse krieken is een variatie op hun Oude Kriek waar we werken met 100% zelf gekweekte biologische Schaarbeekse krieken. Schaarbeekse krieken zijn hoe langer hoe zeldzamer, daar waar ze vroeger omnipresent waren voor de productie van Oude Kriek. Vandaar dat we er zelf zijn beginnen te kweken op enkele velden op een boogscheut van de brouwerij.
Deze worden integraal vergist op eiken vaten op lambik van minstens 1 jaar oud. Om na zes maanden te transformeren naar kriekenlambiek met 400 gram krieken per liter bier. De nagisting op fles bezorgt dit fruitbier zijn kenmerkende schuimkraag en zachte pareling. Een waar genot met een uitgesproken balans tussen zoet en zuur, met een stevige authentieke toets van de enige echte Pajotse kriek.
Schaarbeekse krieken zijn hoe langer hoe zeldzamer, wat bijzonder jammer is. Het is de originele kriekensoort voor de uit onze regio kenmerkende kriekbieren.
Kestemont Rabarber Lambiek 0,37L
Rabarber komt al zo lang in de lage landen voor dat je bijna zou vergeten dat die oorspronkelijk afkomstig is van de Aziatische steppen. Heerlijk in een goede vlaai of compote vonden wij dit een passende aanvulling voor onze lambik. De zoetzure rode stengels, volledig van eigen biologische kweek, worden grof versneden en in zijn geheel toegevoegd aan lambik van minstens 1 jaar oud. Samen gisten ze verder op vat gedurende een viertal maanden waarna er een zoetzuur fruitbier ontstaat met ongeveer 300 gram rabarber per liter bier. De ideale portie nostalgie naar rabarbertaart bij de bomma, recht in uw glas.