info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Kestemont

Filter
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
Kestemont Abrikozen Lambiek 0,37L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Kestemont Abrikozen Lambiek 0,37L

Kestemont Abrikozen Lambiek 0,37L

(0)
€ 9,70

Sappige volledige abrikozen, zonder steen uiteraard, en lambiekaroma. Hier draait het om bij dit Abrikozen bier. Het biologische vruchtvlees wordt in zijn geheel toegevoegd aan de vaten met lambik van minstens 1 jaar oud. Na vier maandan gisting op vat en een nagisting op fles hebben we ongeveer 300 gram abrikozen per liter bier.

Het zoete van de abrikozen verzacht de intense smaak van de lambik. Een geslaagd huwelijk zonder meer. Ideaal voor een terrasje in de zon, of gewoon, omdat het kan.

Kestemont Groene Kruisbes Lambiek 0,37L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Kestemont Groene Kruisbes Lambiek 0,37L

Kestemont Groene Kruisbes Lambiek 0,37L

(0)
€ 7,95

Steikbear, klapbes, kroensel, kroesel, knoezel, knoeper. Beter gekend als kruisbessen of stekelbessen. Dit ietwat vergeten fruit kweken ze zelf, volledig biologisch, en wordt gedurende vier maanden vergist op vat samen met lambik van minstens 1 jaar oud. Voor deze versie gebruiken we uitsluitend groene kruisbessen om tot een fruitbier te komen met 300 gram stekelbessen per liter bier.

Het zoetzure karakter van dit fruit gaat ideaal samen met lambik. De nagisting op fles zorgt voor het nodige koolzuur en een sprankelend resultaat.

Kestemont Oude Kriek 0,75L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Kestemont Oude Kriek 0,75L

Kestemont Oude Kriek 0,75L

(0)
€ 11,95

De oude kriek is gemaakt met 100% zelf gekweekte biologische krieken, recht uit het hart van het Pajottenland. Deze worden integraal vergist op eiken vaten op lambik van minstens 1 jaar oud. Om na zes maanden te transformeren naar kriekenlambik met 400 gram krieken per liter bier. De nagisting op fles bezorgt dit fruitbier zijn kenmerkende schuimkraag en zachte pareling. Een waar genot met een uitgesproken balans tussen zoet en zuur.

Kestemont  Oude Schaarbeekse Kriek 0,37

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Kestemont  Oude Schaarbeekse Kriek 0,37

Kestemont Oude Schaarbeekse Kriek 0,37

(0)
€ 8,70

Oude Kriek met Schaarbeekse krieken is een variatie op hun Oude Kriek waar we werken met 100% zelf gekweekte biologische Schaarbeekse krieken. Schaarbeekse krieken zijn hoe langer hoe zeldzamer, daar waar ze vroeger omnipresent waren voor de productie van Oude Kriek. Vandaar dat we er zelf zijn beginnen te kweken op enkele velden op een boogscheut van de brouwerij.

Deze worden integraal vergist op eiken vaten op lambik van minstens 1 jaar oud. Om na zes maanden te transformeren naar kriekenlambiek met 400 gram krieken per liter bier. De nagisting op fles bezorgt dit fruitbier zijn kenmerkende schuimkraag en zachte pareling. Een waar genot met een uitgesproken balans tussen zoet en zuur, met een stevige authentieke toets van de enige echte Pajotse kriek.

Schaarbeekse krieken zijn hoe langer hoe zeldzamer, wat bijzonder jammer is. Het is de originele kriekensoort voor de uit onze regio kenmerkende kriekbieren.

Kestemont Rabarber Lambiek 0,37L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Kestemont Rabarber Lambiek 0,37L

Kestemont Rabarber Lambiek 0,37L

(0)
€ 5,50

Rabarber komt al zo lang in de lage landen voor dat je bijna zou vergeten dat die oorspronkelijk afkomstig is van de Aziatische steppen. Heerlijk in een goede vlaai of compote vonden wij dit een passende aanvulling voor onze lambik. De zoetzure rode stengels, volledig van eigen biologische kweek, worden grof versneden en in zijn geheel toegevoegd aan lambik van minstens 1 jaar oud. Samen gisten ze verder op vat gedurende een viertal maanden waarna er een zoetzuur fruitbier ontstaat met ongeveer 300 gram rabarber per liter bier. De ideale portie nostalgie naar rabarbertaart bij de bomma, recht in uw glas.

Kestemont Zwarte Bes Lambiek 0,37L

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Kestemont Zwarte Bes Lambiek 0,37L

Kestemont Zwarte Bes Lambiek 0,37L

(0)
€ 6,10

Zwarte bessen, zeer bekend van gebruik in cassis, passen perfect bij lambik. Het wederkerende in al onze fruitsoorten is telkens de samensmelting van een zoetzuur fruit met dat kenmerkende aroma van lambik. Door de zwarte bessen verkrijgt dit fruitbier een licht paarsachtige gloed.

De bessen zijn van eigen kweek, volledig biologisch, en worden in hun geheel toegevoegd aan lambik van minstens 1 jaar oud. Samen vergisten ze een viertal maanden verder op vat om uit te komen op 125 gram fruit per liter bier. Nagisting op fles zorgt voor een frisse zoetzure afdronk boordevol smaak.