Streekbrood met mandjeskaas, radijs, oude geuze, waterkers er kaviaar.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 sneden Pedebrood of Hagelands streekbrood

  • 1 potje Beerselse mandjeskaas

  • 4 flesjes Oude Geuze

  • avruga kaviaar (de eitjes/kaviaar van de haring)

  • 2 tot 4 radijsjes (naar eigen smaak)

  • 1 bussel waterkers

  • peper en zout

 

Bereiding:

  1. Kruid de mandjeskaas flink met peper en zout. 

  2. Besmeer rijkelijk een snede pedebrood of Hagelands streekbrood met de mandjeskaas.

  3. Snij de gewassen radijsjes in schijfjes en beleg de mandjeskaas hiermee.

  4. Werk af met wat waterkers en Avruga kaviaar (de eitjes/kaviaar van de haring).

  5. Drink hierbij een flesje Oude Geuze.

© Straffe Streek